Geen producten
DeWijnmaker
Pascal van den Berg
Landweg 12
6363 CP Wijnandsrade (Zuid Limburg)
info@dewijnmaker.nl
Tel: 045 - 527 4380
KVKnr: 14095648
Openingstijden
dinsdag 18:30 - 21:00
vrijdag 18:30 - 21:00
zaterdag 09:00-12:30
Bovengist aanbevolen voor het brouwen van abdijbieren, bekend om hun hoge alcoholpercentage. De vergisting verloopt zeer snel en onthult subtiele en evenwichtige aroma\'s. Ook geschikt voor hergisting in de fles.Uitvlokking: hoog Einddensiteit: hoog Vergistingstemperatuur: 15-25°CAanbevolen dosis:bij hoofdvergisting: 50-80 g/hl bij...
Biergist Fermentis Safbrew F-2 Profiel: speciaal geselecteerd voor de hergisting op fles en in het vat. Deze gist assimileert heel weinig maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose, sacharose, maltose). De gist wordt gekenmerkt door een neutraal aromatisch profiel, met behoud van het karakter van het basisbier.
Duitse bovengist, geselecteerd voor zijn compacte gisthoed tijdens de vergisting. Geschikt voor het brouwen van ales met weinig esters en Belgische witbieren. De lage eindvergistingsgraad zorgt voor een lange volle smaak.sedimentatie: laag vergistingstemperatuur: 12-25°C (53.6-77°F) bij voorkeur 15-20°C (59-68°F) gebruiksdosis: 5-8 g/10 l...
SAFALE S-04 Bekende Engelse Ale-gist die kan worden gebruikt voor alle bovengistende bieren. Zorg voor een snelle vergisting (binnen 2 - 3 dagen 1008 - 1012 of 2 - 3° Plato) en vormt een compact sediment op het einde van de vergisting hetgeen de klaring verbetert.Sedimentatie: hoog Einddensiteit: middelmatig Gistingstemperatuur: 18 - 24°C. Gebruiksdosis...
SAFLAGER S-23 De eerste Saccharomyces Carlsbergensis in gedroogde vorm voor echte Pils-type bieren! Stam afkomstig uit het Duitse Berlijn. Is een veel gebruikte gist in West-Europese brouwerijen. Levert fruitige en esterrijke Pilsbier
Oorspronkelijk uit de Zwitserse brouwerij Hürlimann. Het profiel van deze ondergist maakt het mogelijk om vrij neutrale lagers en pilsbieren te brouwen met een uitstekende drinkbaarheid
SAFBREW T-58 Bovengist voor bouwen van saison-bieren en speciaalbieren Zorgt voor een peper - en kruidig aromaSedimentatie: middelmatig Einddensiteit: hoog Gistingstemperatuur : 18 - 24°C Aangeraden dosis : 50 - 80 g / hl Kan ook worden gebruikt voor hergisting in de fles: 2,5 - 5g / hl
De bekendste giststam in Amerika, nu tevens beschikbaar als gebruiksklare droge gist. Voor evenwichtige bieren met weinig diacetyl en een zuivere, frisse afdronk.Sedimentatie: laag tot middelmatig.Einddensiteit: middelmatig.Aangeraden dosis: 5 - 8 g / 10 l.Gistingstemperatuur: 15 - 24°C.Verpakking: 11,5 g.
SAFLAGER W34/70 Deze bekende giststam van Weihenstephan uit Duitsland wordt wereldwijd gebruikt in de brouwindsutrie. Dankzij zijn technologische eigenschappen is dit één van de meest gebruikte giststammen geworden voor het brouwen van lagerbieren. Produceert de beste smaken van een lagerbier indien vergisting bij 10° - 14°C, maar produceert tevens zeer...
Biergist gedroogd SAFBREW WB-06 11,5gr Speciaal geselecteerde gist voor tarwebieren. Produceert subtiele esterige en fenolische smaken typisch voor tarwebier.Sedimentatie: laag Einddensiteit: hoog Aangeraden dosis: 5 - 8 g / 10 l. Gistingstemperatuur: 15 - 24°C. Verpakking: 11,5 g.
Bovengist voor een zekere vergisting en constante werking, ook goede voor hergisting in de fles. Zeer geliefde gist voor alle doeleinden, robuust, voor een uitstekend aroma, geschikt voor speciaalbieren, witbieren, abdijbieren,…..